Dennis Brussaard is Creative Director en eigenaar van DLGR. Dennis al zo’n 25 jaar specialist in Branded Content en Direct Response Television (DRTV).

Michael van Amstel is sinds 2016 in dienst bij DLGR. Michael is als projectmanager, vormgever en video-editor samen met Eline van den Berg verantwoordelijk voor de technische coördinatie tijdens het productieproces.

Eline van den Berg is na haar opleiding Camera en Montage komen werken bij DLGR.  Naast het camera- en montagewerk heeft ze ook een rol als projectmanager binnen verschillende projecten.

Judith van Stralen zorgt dat alle administratie in goede banen wordt geleid. Judith houdt alles nauwkeurig bij en werkt sinds 2016 bij DLGR.

Neem contact op met Dennis:

Neem contact op met Michael:

Neem contact op met Eline:

Neem contact op met Judith:

Wij zoeken een stagair(e)

Bij Doelgerichter maken we uitsluitend sociaal maatschappelijke videocontent voor diverse maatschappelijke organisaties. Bij ons gaat het om de inhoud en het overbrengen van het gevoel waarmee we nieuwe donateurs, bezoekers, leden en klanten kunnen verbinden. Verbinding door Verbeelding.

Ben jij in opleiding als vormgever, video editor of media management? Dan hebben wij een opleidingsplaats vanaf januari 2019 voor minimaal 6 maanden. Je werkt dan mee aan onze eigen producties en de televisiecommercials die we maken voor diverse opdrachtgevers. Je moet monteren in Adobe Premiere en bewerken in Photoshop. Verder leren we je werken met WordPress en ons projectmanagement systeem.

Meer weten of jezelf aanmelden? Stuur je brief met motivatie, gegevens en foto aan administratie@dlgr.nl en michael@dlgr.nl

Je kunt meer over ons lezen op: https://doelgerichter.com